Kalastajan_Majatalo_ice_fishing_900px.jpg

Hiihto- ja pilkkireissu Rohtolompoloon

Tällä retkellä ajamme autolla kaunista Tenontietä alas Dalvadaksen kylään, josta jatkamme matkaa hiihtäen Nilijokilaaksoa pitkin erämaakämpälle. Huoltokelkka kulkee mukanamme koko retken ajan. Vietämme yön mukavassa mökissä. Aamiaisen jälkeen lähdemme pilkkiretkelle Rohtolompoloon, 18 kilometrin päähän mökistä. Kuljetus moottorikelkan ja reen kyydissä. Nautimme eväät tulilla ja illan suussa palaamme takaisin kämpälle saunomaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta. Seuraavana aamuna palaamme Nilijokea pitkin Dalvadakseen, josta on kuljetus takaisin Karigasniemeen.

Voimassa 1.3.–1.5.

Kesto 2 yötä

Osallistujat  2–4 hlöä

Taso Osallistujilla tulee olla aiempaa hiihtokokemusta.

Hinta 350 €/hlö

Hintaan sisältyy suomen- tai englanninkielinen opas, joka liittyy seuraan matkan ajaksi huolehtien mökin, saunan ja kylpypaljun lämmityksestä sekä ruuanvalmistuksesta. Hinta sisältää majoituksen ja ateriat kahdeksi päiväksi. Hinta ei sisällä hiihtovarusteita.

Optiot Matka mökille on hieman yli 40 kilometriä, mutta on mahdollista mennä myös toista reittiä autolla, jolloin matkaa perille moottorikelkalla jää vain 14 kilometriä

 

 

Varaa nyt!

Peruutusehdot      Maksu 50 % etukäteen kuukausi ennen saapumista, 50 % paikan päällä. Mikäli varaus peruutetaan  31 päivää ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan 14 päivää tai myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan maksu ensimmäisestä yöstä.