Kalastajan_Majatalo_romantic_surprise_900px.jpg

Retki erämaassa

Hotel Guossi tarjoaa teille täydellisen piilopaikan erämaan rauhassa. Lähde kahden yön mökkiretkelle Utsjoen tuntureille! Matka tuntureiden takana olevalle piilopirtille taittuu moottorikelkoilla. Reitin varrella olevalla turvekammilla oppaanne valmistaa teille ruokaa ulkotulilla ja perillä kaikki on valmiina: illallinen, sauna ja kylpypalju.

Voimassa 1.3.–1.5.

Kesto 2 yötä

Osallistujat  2–4 hlöä

Hinta 500 €/hlö

Hintaan sisältyy lämmin vaatekerta ja suomen- tai englanninkielinen opas, joka liittyy seuraan matkan ajaksi huolehtien mökin, saunan ja kylpypaljun lämmityksestä sekä ruuanvalmistuksesta. Hinta sisältää majoituksen ja ateriat kahdeksi päiväksi.

Optiot Matka mökille on hieman yli 40 kilometriä, mutta on mahdollista mennä myös toista reittiä autolla, jolloin matkaa perille moottorikelkalla jää vain 14 kilometriä.

 

Varaa nyt!

 

Peruutusehdot      Maksu 50 % etukäteen kuukausi ennen saapumista, 50 % paikan päällä. Mikäli varaus peruutetaan  31 päivää ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan 14 päivää tai myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan maksu ensimmäisestä yöstä.